Over


(Rombout Vercnocke, zoon van Nand en Sim, in Koksijde, juli 1957)

De link in bovenstaande foto leidt je naar de schrijver & ontwerper van deze website (en op de foto: 2 jaar oud in Koksijde). Daar vind je ook alle gegevens om persoonlijke contact te nemen, of via:

Je kan op deze website ook op elke pagina of bericht reageren, of algemeen in het “Gastenboek“.

Opzet, gebruiksaanwijzing en menu van deze site vind je onder het blokje “Leeswijzer.

Deze website telt op dit ogenblik 300 afzonderlijke webpagina’s (op te vatten als hoofdstukken) en op het bloggedeelte (= de liefdesbrieven) staan 107 berichten (= brieven, postkaarten, telegrammen). Dat brengt het totaal aantal webpagina’s op 407 (die nog steeds worden aangevuld). Die vertegenwoordigen meer dan 1500 uitgetikte A4 pagina’s (vooral uit manuscripten), een lijvig boek dus (één webpagina kan bv het equivalent zijn van tientallen Word documenten).

De webpagina’s zijn nauw verbonden met elkaar via een net van links: de website telt er meer dan 4500 (uitgaande meegerekend: de bronverwijzingen). Er zijn meer dan 2000 mediabestanden opgenomen, hoofdzakelijk foto’s, maar ook geluids- en filmfragmenten (sommige uit het 8mm filmarchief – 1955-1993 – van de familie).

De website gebruikt het eenvoudige WordPress (.org) template “Twenty Seventeen“.

Mocht je fouten vinden of over aanvullingen, anekdotes, foto’s etc. beschikken die dit verhaal kunnen uitbreiden hoor ik het graag.

Raratonga” is een onderdeel van de hoofdwebsite ANTILLIA, mijn school:

Andere websites

De website “VERCNOCKE” toont al mijn andere sites én de websites van de familieleden.

Dankwoord:
Dit project draag ik in de eerste plaats op aan mijn 3 zonen. Ook aan de hele familie waarin ik opgroeide (en nog opgroei).
Mijn dank en diepe buiging voor Martine Dockx, die – belangeloos – mij heel wat werk uit handen nam door ongeveer 200 pagina’s manuscripten in Word over te tikken.
Ook een shout-out naar Lorenz Gillisjans, oud-leerling van mij, die me wegwijs maakte in de complexe wereld van FTP, MySQL, databases, PHP, WordPress, etc., geen vraag bleef onbeantwoord. Leraar-leerling: de rollen werden omgedraaid.
Veel hulp kreeg ik ook van mijn webhost Combell.
En van Karel Evenepoel (°1935!), mijn strenge maar rechtvaardige (en vooral grappige) spelling adviseur, ooit nog collega van Sim.

Niet alles is tot nu toe ‘op de letter’ nagekeken, dus mijn excuses mochten er hier en daar nog fouten opduiken. Voor vele anderen die bijdroegen verwijs ik naar het uitgebreide dankwoord .

Met vader en moeder, drie dagen na mijn geboorte (doopsel) en rechts zelf vader met mijn drie zonen, zomer 1990 (foto door hun moeder Else, °1957- 2014):

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *